Vanaf haar peutertijd was Connie al aan het zingen onder het tafelkleed. Ook tekenen en schilderen deed ze al toen ze drie jaar oud was. Zo knutselde zij met alles wat ze vond de mooiste dingen op de muur. Soms tot verdriet van haar moeder… Zo vroeg als zij begon, zo laat in haar leven kwamen de muziek en de kunst weer op haar pad.

Onder de naam Connie & Friends treedt Connie op tijdens recepties, high tea’s, diners of speciale gelegenheden. Haar favoriete genre is jazz, maar ook blues, Nederlandstalig en evergreens. Af en toe zingt zij ook pop/en rocksongs. Daarnaast is Connie te vinden in zorgcentra. Meer over Connie’s zang

Als zangcoach helpt Connie u met zangtechnieken en het ‘eigen maken’ van een song. Daarnaast geeft zij les in presenteren. Leuk en inspirerend! Nieuw is een programma voor het verbeteren van de longfunctie van mensen, bijvoorbeeld na Corona. Dankbaar werk! En… je hoeft niet te kunnen zingen!. Meer over coaching

Toen de wereld even op slot was, pakte Connie het schilderen op. Haar honger naar creëren is niet meer te stoppen! Zij maakt grote tuinpanelen, maar verkent ook het werken in klein formaat. Naast werken met acryl, aquarel en mixed media, geeft Connie graag betekenis aan haar werk mee. Connie pakt ook weer projecten op met spiegel- en glasmozaïek.
Meer over Connie’s kunst


Kunst

Een nieuwe deur ging open
Toen de wereld even op slot ging, verruilde Connie haar microfoon voor penselen en schilderde zeezichten op steigerhout, creëerde kersttaferelen op canvas en pakte het mozaïeken weer op.

Biografie

Connie’s zangcarrière
Connie maakt met haar warme stem vlot contact met haar publiek. Zij leeft zich uit in jazz standards, maar ook in een vette blues of in een mooie ballad. Als echte alleseter zingt zij ook ander repertoire.